AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 28.6.2019

"Pelaajat ovat palautuneet" - RoPS valmiina yöttömän yön otteluun

"Pelaajat ovat palautuneet" - RoPS valmiina yöttömän yön otteluun

RoPS perjantain myöhäisharjoituksissa. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS ja KPV iskevät yhteen lauantai-illan todellisessa myöhäisottelussa, kun pallo Rovaniemen keskuskentällä pyörii vielä puolilta öinkin.

Molemmilla joukkueilla on allaan ainoastaan kolme välipäivää edellisestä ottelusta. Tiistain kierrokselta RoPS palasi Napapiirille vasta keskiviikkona puolen päivän aikaan – tosin hyvin junassa nukutun yön jälkeen.

- Kaikkien mittareiden mukaan pelaajat ovat palautuneet, levollisen oloinen päävalmentaja Pasi Tuutti sanoo.

- Meillä on omat rutiinimme eli teimme keskiviikkona suoraan junalta palauttavat harjoitteet, ja ne, jotka ovat pelanneet viime aikoina vähemmän, pelasivat keskiviikkona reservin mukana.

Hiukan rutiineista kuitenkin poikettiin, sillä lauantain ottelun poikkeuksellisen alkamisajan takia RoPS harjoitteli perjantainakin vasta kello 21.30.

Huominen on siis myös Yöttömän Yön juhlaottelu. Sen vuoksi portit Keskuskentälle avautuvat jo kello 20.00. Grillibuffet ja livemusiikkia on tarjolla kentän eteläpäädyn tapahtumateltasta.


RoPS-KPV Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 29.6. klo 22.15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa ja klo 22 alkaen tv-kanava Jimiltä.

Lisää uutisia