AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 28.6.2019

Ainutlaatuinen yöttömän yön ottelu lauantaina – Jim esittää tv:ssä

Ainutlaatuinen yöttömän yön ottelu lauantaina – Jim esittää tv:ssä

Lipunmyynti yöttömän yön otteluun käy kuumana. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan yöttömän yön erikoisottelu RoPS–KPV nähdään Jimillä lauantaina 29.6. kello 22.15 alkaen.

Lauantaina 29.6. Veikkausliigassa pelataan hyvin erityinen ottelu, jossa kohtaavat RoPS ja KPV.

Kilpailullisesta näkökulmasta ottelu on yksi Veikkausliigan runkosarjan 132:sta sarjaottelusta. Erityiseksi ottelun tekee sen ajankohta: ottelu alkaa vasta kello 22.15, jotta se voidaan pelata Napapiirin keskiyön auringon alla.

– Lipunmyynti on käynyt viime päivät kuumana. Viimeisen saamani tiedon mukaan ennakkolippuja otteluun oli mennyt jo pari tuhatta kappaletta, ja myymämme kausikortit eivät ole mukana tässä luvussa, kertoo RoPS:n myyntijohtaja Petri Jaatinen.

Pääset siirtymään ottelun lipunmyyntiin tämän linkin kautta.

RoPS:n ja KPV:n kohtaaminen on tapahtuman erityisyyden ohessa myös Veikkausliigan sarjataulukon kannalta merkittävä ottelu. RoPS:lla on tällä hetkellä 14 pistettä ja se on sarjataulukossa 10. sijalla. Sama pistemäärä on myös kolmella muulla joukkueella, joten tilanne voi muuttua nopeasti. KPV:lla pisteitä on koossa 6 ja se on sarjataulukon 12. eli viimeisellä sijalla, pisteen jäljessä VPS:aa.

Veikkausliigan runkosarja päättyy 22 kierroksen jälkeen 1.9. Tuolloin joukkueet jaetaan Veikkausliigan mestaruussarjaan ja haastajasarjaan. Mestaruus ja mitalit ratkaistaan mestaruussarjassa kuuden runkosarjan ylemmän joukkueen kesken. Putoajajoukkue ja karsijajoukkue ratkaistaan haastajasarjassa kuuden runkosarjan alemman joukkueen kesken.

Yöttömän yön ottelu esitetään vapaasti katsottavana tv-lähetyksenä Jimillä. Lähetys alkaa studio-osuudella kello 22.00 ja itse ottelu alkaa kello 22.15.

Studiokeskustelua lähetyksessä johtaa Ilta-Sanomien toimittaja Antti Virolainen. Mukana ovat myös IS:n jalkapallotoimittajat Janne Oivio ja Saku-Pekka Sundelin.


RoPS–KPV Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 29.6. kello 22.15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Jimillä ja Ruudussa.

Lisää uutisia