FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.24 // 17.6.2019

​HJK:lle toinenkin vahvistus - lisäksi nuorelle lupaukselle jatkosopimus

​HJK:lle toinenkin vahvistus - lisäksi nuorelle lupaukselle jatkosopimus

HJK vahvisti joukkuettaan.

HJK:n keskikenttä vahvistuu kolumbialaisella William Parralla. Seura on tehnyt myös jatkosopimuksen nuoren keskikenttämiehen Santeri Väänäsen, 17, kanssa.

HJK on tehnyt lainasopimuksen kolumbialaisen William Parran kanssa. Sopimus kattaa loppukauden ja siinä on optio seuraavalle kaudelle sekä osto-optio.

William Parra Sinisterra on 24-vuotias Independiente Medellinin puolustava keskikenttäpelaaja. Parra saapui Suomeen viime viikolla lääkärintarkastukseen ja harjoittelee jo joukkueen mukana.

– William on puolustusorientoinut keskikenttäpelaajaa, joka on hyvä suojelemaan puolustuslinjaa ja sen edessä olevaa tilaa. Näillä ominaisuuksillaan hän täydentää nykyistä keskikenttäpelaajistoa, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoi.

William Parra on erittäin iloinen sopimuksestaan.

– Olen onnellinen, että olen saanut tämän mahdollisuuden. Tulen tekemään kaikkeni, jotta onnistuisin, ja aion antaa kentällä kaiken joukkueeni eteen, Parra iloitsi.

Veikkausliigan siirtoikkuna aukeaa 10.7, jonka jälkeen William Parra on edustuskelpoinen HJK:ssa.

Aiemmin maanantaina HJK ilmoitti tehneensä loppukauden pituisen sopimuksen entisen pelaajansa Erfan Zenelin kanssa.

Myös keskikenttäpelaaja Santeri Väänänen, 17, on tehnyt uuden sopimuksen HJK:n kanssa. Uusi sopimus on voimassa kauden 2021 loppuun asti.

– Santeri Väänänen on ikäluokkansa lahjakkaimpia pelaajia. Hän on hyvä organisoimaan peliä ja osoittanut jo potentiaalinsa liigajoukkueessa. On hienoa, että Sande jatkaa Klubissa, Koskela iloitsi.

Väänänen on pelannut HJK:ssa juniorivuosista asti. Viime kaudella hän oli Klubi 04:n runkopelaajia ja pääsi myös debytoimaan Veikkausliigassa.


HJK-FC Honka Telia 5G Areenalla keskiviikkona 19.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: HJK:n verkkosivut
Lisää uutisia