FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 22.5.2019

​Toni Koskela ei tingi mestaruustavoitteesta

​Toni Koskela ei tingi mestaruustavoitteesta

HJK:n päävalmentajan tehtävät keskiviikkona vastaan ottanut Toni Koskela lähtee urakkaansa nostaa Klubi taas voittavaksi joukkueeksi luottavaisena.

HJK on voittanut tällä kaudella 10 ottelusta vain kaksi. Koskela on kuitenkin luottavainen, että aika riittää nousemaan taistelemaan kärkisijoista.

- HJK on HJK, jolloin on vain yksi tavoite. Siitä ei ole syytä tinkiä. 27 kierroksen sarjasta, meillä on vielä 17 peliä pelaamatta, joten kaikki on mahdollista. Sunnuntaina on taas uusi mahdollisuus panna homma niin sanotusti käyntiin, Koskela toteaa HJK TV:n haastattelussa.

Koskelan ensimmäinen ottelu HJK:n peräsimessä on tulevana sunnuntaina KPV:tä vastaan.

- Toivon, että me ollaan erittäin vauhdikas ja energinen ja toivottavasti välittyy kaikki se intohimo mikä meillä on tätä lajia kohtaan. Se on lähtökohta, jolla toivottavasti saadaan koko tämä katsomo joka toivon mukaan on täynnä, kannustamaan joukkuetta ja taas tähän taakse, Koskela toivoo.

- Tarvitaan kaikkien tuki, että saadaan käännettyä tämä positiiviseksi energiaksi. Kuitenkin kyseessä on laadukas joukkue ja kun saadaan siihen hyvällä itseluottamuksella pelaavia pelaajia kentälle, niin kaikilla on hymy huulilla ja kaikilla on taas kivaa, Koskela päättää.

HJK-KPV Telia 5G Areenalla sunnuntaina 26.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia