FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 22.5.2019

​Mika Lehkosuo: "Alkukausi sujui tuloksellisesti todella huonosti"

​Mika Lehkosuo: "Alkukausi sujui tuloksellisesti todella huonosti"

Kuva: Juha Tamminen

Mika Lehkosuo vapautettiin HJK:n päävalmentajan tehtävästä keskiviikkona.

HJK:n alkukausi on ollut vaikea. Kymmenestä ottelusta se on voittanut vain kaksi. Keskiviikkona HJK ilmoitti purkaneensa Mika Lehkosuon sopimuksen ja RoPS:n Toni Koskelan ottavan valmennusvastuun HJK:ssa.

- Todellisuus on, että alkukausi sujui tuloksellisesti todella huonosti. Joukkue on kuitenkin tehnyt paljon laadukasta ja sitoutunutta työtä tammikuusta lähtien. Kun yksi ovi menee kiinni, toinen ovi aukeaa, niin seuralle, joukkueelle kuin minullekin. Kuluvaa kautta on vielä paljon jäljellä, tavoitteiden saavuttaminen on todellakin mahdollista, Lehkosuo toteaa.

Lehkosuo luotsasi HJK:ta keväästä 2014 saakka ja voitti sinä aikana kolmesti Suomen mestaruuden.

- Haluan kiittää koko sydämestäni kaikkia upeita ihmisiä HJK:n yhteisössä. Kiitos pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, fanit ja kaikki muutkin joiden kanssa olen saanut kunnian työskennellä. Toivotan Toni Koskelalle ja koko HJK:n yhteisölle menestystä kuluvalle kaudelle ja tuleville kausille, Lehkosuo toteaa.

HJK:n pelit jatkuvat Toni Koskelan alaisuudessa tulevana sunnuntaina.


HJK-KPV Telia 5G Areenalla sunnuntaina 26.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia