AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2019

​KuPS taisteli siipirikkona: "Poissaoloja oli paljon"

​KuPS taisteli siipirikkona: "Poissaoloja oli paljon"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS lähti otteluun FC Interiä vastaan siipirikkoisella joukkueella ja koki 0-1-tappion.

KuPS taisteli kuitenkin hyvin, vaikka lähtökohdat otteluun olivat vaikeat.

- Aika tasainen ottelu. Vaikeisiin lähtökohtiin nähden pojat pelasivat ihan hyvin. Harmittaa päästää tarpeeton maali. Ihan OK-suoritus ja tasavahvaa peliä Interin kanssa, joka on hyvä joukkue. Poissaoloja oli tänään paljon ja valmistautuminen oli sen johdosta vaikeaa, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara totesi.

- Topparina pelannut Vinko Soldo paikkasi hyvin poisjäänyttä Babacar Dialloa. Keskikentällä Tommi Jyry pelasi nyt vieraalla pelipaikalla keskikentän pohjalla, hän selviytyi aika hyvin uudella pelipaikallaan. Meillä oli ottelussa omat saumamme, mutta ei riittänyt loppuun asti. Kaikkia pelaajia pitää nyt käyttää ja jokaista me tarvitaan, valmentaja totesi.


KuPS – Ilves perjantaina 24.5. klo 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia