AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 3.4.2019

​Nuorentunut HJK valmiina kauden starttiin: "Koutsit pitäneet huolta, että ollaan kunnossa"

​Nuorentunut HJK valmiina kauden starttiin: "Koutsit pitäneet huolta, että ollaan kunnossa"

Kuva: Juha Tamminen

HJK lähtee kauteen 2019 nuorentuneella joukkueella. Muutoksia on tapahtunut paljon miehistössä, mutta se ei ole muuttunut, etteikö Klubi olisi tälläkin kaudella mestarisuosikki numero yksi.

Nikolai Alho, 26, pelaa jo seitsemättä kauttaan Veikkausliigaa HJK:n paidassa.

- Tosi hyvillä fiiliksillä. Vaihtunut jengi aika paljon. Ollut tosi kova preseason. Koutsit ovat pitäneet huolta, että ollaan kunnossa. Kaikin puolin siistiä päästä aloittamaan kausi, Alho toteaa HJK Insightin haastattelussa.

HJK:ssa on ollut melko suuri pelaajavaihtuvuus viime kaudesta.

- Vähän ehkä nuorempi. Paljon nuoria ja ottaneet isoa roolia. Se on vain hyvä asia. On sitten Rafinhaa ja muita vanhempia pelaajia. Dahlströmiä, Riskiä ketkä ollut aikaisemminkin. Hyvä sekoitus.

- Ollaan menty eteenpäin, joukkue on ammattimaisempi kuin viime vuonna. Pieniä asioita kentällä ja kentän ulkopuolella. Se on hyvä, kun miettii sitä isoa kuvaa, halutaan seurana mennä eteenpäin, Alho toteaa.

HJK on kauden seurarankingeissa ykkönen. HJK:lla on suurin budjetti. Odotukset Klubin pelaajien kohdalle ovat joka kausi samat.

- Ollut pitkään täällä, tiedetään odotukset. Meiltä odotetaan, että voitetaan joka peli. Ei tule olemaan helppoa. Tiedän, että siellä on muita hyviä joukkueita. Me keskitytään omaan juttuun, annetaan kaikkemme kentällä, uskon, että se riittää, Alho uskoo.

HJK - FC Inter keskiviikkona 3.4. klo 18.30 Telia 5G Areenalla.
Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia