AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2019

​HJK menestyi myös kentän ulkopuolella - "Meillä on vielä potentiaalia käyttämättä"

​HJK menestyi myös kentän ulkopuolella - "Meillä on vielä potentiaalia käyttämättä"

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti jakoi kehuja seuran hallitukselle ja henkilöstölle. (Kuva: Juha Tamminen)

Tilikauden voitto on tarkoitus sijoittaa HJK:ssa Töölön jalkapallostadionin käynnissä olevaan peruskorjaushankkeeseen.

HJK menestyi vuonna 2018 sekä kentällä että yhtiönä. Seura voitti miesten Suomen mestaruuden, minkä lisäksi HJK-konserni teki vuoden 2018 tilikaudella lähes 500 000 euron liikevoiton ennen veroja. Tilikauden liikevaihto pysyi konsernitasolla noin kahdeksassa miljoonassa eurossa, ja verojen jälkeinen tilikauden voitto – noin 350 000 euroa – on tarkoitus sijoittaa stadionin käynnissä olevaan peruskorjaushankkeeseen.

HJK:n tulos oli nyt jo yhdeksättä vuotta peräkkäin positiivinen. HJK on voittanut kahdeksan Suomen mestaruutta viimeisten kymmenen vuoden aikana.

– Suuri kiitos hallitukselle ja henkilöstölle ainakin tuloksellisesti suomalaisen urheiluseurahistorian parhaasta strategiasta ja sen toteuttamisesta. Väittäisin kuitenkin, että meillä on vielä potentiaalia käyttämättä, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti toteaa.

Viime viikon torstaina pidetyssä yhtiökokouksessa HJK:n hallitukseen valittiin uusina jäseninä Taalerin varatoimitusjohtaja Karri Haaparinne ja City Football Marketingin kumppanuuksien strategiajohtaja Pasi Lankinen, joka on aiemmin työskennellyt FC Barcelonassa liiketoimintatiedon hallinnan johtajana.

Hallituksessa jatkavat Olli-Pekka Lyytikäinen, Kai Koskinen, Joonas Lyytikäinen, Aki Hyryläinen, Juhani Merimaa, Petteri Kilpinen ja Mika Palmgren.

Lisää uutisia