AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 30.3.2019

Riveiro: ”Itkemme tänään ja huomenna aloitamme valmistautumisen HJK-otteluun”

Riveiro: ”Itkemme tänään ja huomenna aloitamme valmistautumisen HJK-otteluun”

Hallitseva Suomen Cupin mestari FC Inter kärsi Kupittaalla 1-2-tappion VPS:lle ja tippui näin cupin välieristä.

FC Interin päävalmentaja Jose Riveiro oli luonnollisesti koko joukkueen tapaan pettynyt VPS-ottelun lopputulokseen.

- Vaikka peli oli meidän hallinnassa ensimmäisellä jaksolla, en ollut tyytyväinen siihen mitä näin kentällä. Emme saaneet missään vaiheessa haluamaamme kontrollia heidän hyökkäyksiin. Saimme kuitenkin tehtyä vaikeimman, eli johtomaalin. Toisaalta myös sen jälkeen VPS:lla oli paikka tasoitukseen aivan lopussa, Riveiro kommentoi.

- Heti toisen jakson ensihetkistä lähtien VPS oli vahva. He saivat muutettua rytmin omasta pelaamisestaan täysin. Myös puolustaessaan he olivat todella vahvoja ja veivät kaksinkamppailut järjestään nimiinsä. Mielestäni toinen jakso oli rikkonainen ja se vaikutti hyvän rytmin löytymiseen.

Turkulaisten maalin teki Filip Valencic. Vaasalaisista osuivat Jerry Voutilainen ja Steven Morrissey.

- Vaasa teki maalinsa melkeinpä ensimmäisestä paikastaan. Tuo maali sekoitti meidän peliä. Toisen maalin haku teki pelistä väkinäistä ja sitten VPS pääsi tekemään toisen maalin meidän virheestä.

- Saimme (lopussa) luotua painetta, kun haimme tasoitusta. Lopulta heidän ehkäpä paras pelaaja, maalivahti Martin Kompalla pelasti heidät. Hänen torjuntansa Eero Tammisen puskuun oli upea.

Interin cupin taival siis päättyi tänään. Joukkue avaa Veikkausliigan keskiviikkona Helsingissä HJK:ta vastaan.

- Olemme luonnollisesti pettyneitä, koska halusimme edetä cupissa loppuun asti. Tässä ei kuitenkaan ole aikaa murehtia, koska Veikkausliiga alkaa jo keskiviikkona. Itkemme tänään ja huomenna aloitamme valmistautumisen HJK-otteluun.

Lisää uutisia