AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 24.3.2019

Honkavaara helpottuneena: "Hyvä saada voitto vihdoinkin"

Honkavaara helpottuneena: "Hyvä saada voitto vihdoinkin"

Voitto maistui "Honsulle". (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura pääsi juhlimaan voittoa sunnuntaina oman kotiyleisön edessä. Seinäjoen Jalkapallokerho kukistui Savon Sanomat Areenalla pelatussa harjoituspelissä maalein 2-1.

KuPS pelasi sunnuntaina ensimmäisen kotipelinsä tämän vuoden puolella. Joukkueeseen liittyneet puolustajat Babacar Diallo ja Vinko Soldo esiintyivät samoin ensi kertaa omalle kotiyleisölle. Tommi Jyry teki maalinsa ohella runsaasti töitä joukkueen eteen.

- Tommi oli ihan vahva. Hyvä esitys, hän on ripeäjalkainen pelaaja ja rohkea poika. Diallo ja Soldo vetivät myös ihan hyvin. Hyvä suoritus, tärkeätä oli saada nyt pelituntumaa, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara muistutti.

- Ihan tyytyväinen olen. Vastustajalla ei ollut yhtään paikkaa erikoistilanteidensa lisäksi. Me loimme hyvin paikkoja, kokonaisuutena tämä oli meiltä hyvä suoritus. Hyvä oli saada voitto vihdoinkin" päävalmentaja totesi.

Kuopiolaiset tekivät tunnin kohdalla peräti yhdeksän pelaajavaihtoa saadakseen kaikille pelaajille arvokasta pelituntumaa. Kierrätystä on tarkoitus tehdä keskiviikkoisessa Kajaani-ottelussakin.

- Me haemme näissä peleissä kaikille pelaajile peliaikaa. Me saamme hyvää rotaatiota ja tärkeää on saada kaikille pelituntumaa, päävalmentaja vahvistaa.

Kuopiolaisten tavoitteena on nopeuttaa omaa pelaamistaan ja tästä nähtiin hyviä esimerkkejä SJK-pelin aikana.

- Ensimmäisellä puoliajalla me emme oikein päässeet keskeltä läpi. Jatkossa peli pyöri hyvin. Me olemme hakeneet oikeata formaattia ja pelaajille oikeita pelipaikkoja. Pelissä oli paljon hyviä sommitelmia. Me haluamme pelata nopeasti, hallitusti me kuitenkin menemme eteenpäin, valmentaja totesi.

Lisää uutisia