vko.11 // 24.3.2019

KuPS kukisti SJK:n harjoitusottelussa viime hetken rangaistuspotkumaalilla

Lucas Rangel teki KuPS:n voittomaalin sunnuntain harjoitusottelussa SJK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS ja SJK iskivät yhteen sunnuntain harjoitusottelussa Kuopion Savon Sanomat Areenalla. Peli päättyi KuPS:n 2-1 (1-0)-voittoon.

Ensimmäinen maali tuli ottelun 20. minuutilla. SJK:n toppari, joukkueen kapteenina pyhänä toiminut José Nadson puski vieraat johtoon Sergei Eremenkon antamasta kulmapotkusta. Enempää maaleja ei nähty avausjaksolla.

Toista puoliaikaa ei ehditty pelata kuin alle viisi minuuttia ennen KuPS:n tasoitusta. Ilmari Niskanen syötti HIFK:sta täksi kaudeksi savolaisten ryhmään siirtyneelle Tommi Jyrylle, joka viimeisteli tasoitusmaalin.

Ratkaisumaali nähtiin ottelun lisäajalla. Pallo osui Joona Lautamajan käteen, ja pallo vietiin pilkulle. Kotijoukkueen 2-1-voittorysän ampui sisään 11 metristä Lucas Rangel.

Lähde: SJK:n Twitter-tili