FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.11 // 23.3.2019

​SJK:n teemat Kuopion reissulle: "Haluamme pitää nollan ja tehdä itse maaleja"

​SJK:n teemat Kuopion reissulle: "Haluamme pitää nollan ja tehdä itse maaleja"

Kuva: Juha Tamminen

SJK matkustaa sunnuntaiksi Kuopioon, missä se kohtaa harjoitusottelussa KuPS:n Savon Sanomat Areenalla klo 14.00.

Kun kauden alkuun on tasan kaksi viikkoa, pelaa SJK sunnuntain ottelu mukaan luettuna vielä kaksi harjoituspeliä. Ensi viikolla kohdataan kenraaliharjoituksessa Ykkösessä pelaava TPV kotikentällä. SJK pääsikin harjoittelemaan ensimmäistä kertaa ulkona ja OmaSp Stadionilla torstaina.

- Tänään oli onnenpäivä, sillä viimein pääsimme ulos harjoittelemaan. Erinomaiset olosuhteet, aurinko paistoi, oli lämmin ja pelaajat olivat hyvällä tuulella. Meillä oli eilen fyysisesti aika rankat harjoitukset, ja tämä teki nyt hyvää kaikille ja treeneissä oli todella hyvä tunnelma, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

- Tämä sunnuntain peli oli sovittu jo pidemmän aikaa sitten ja se on meidän toiseksi viimeinen harjoituspeli ennen kauden alkua. Se on myös meidän toinen ulkopeli ja pääsemme nyt harjoittelemaan tänään ja vielä huomenna ulkona ennen sitä. Saamme siten hieman paremman tuntuman, Eremenko jatkaa.

- Meillä on jonkin verran pelaajia poissa, mutta niin on myös KuPS:lla. Mutta pelaamme niillä pelaajilla, joita meillä on käytettävissä ja valitsemme taktiikan sen mukaan, millaisia pelaajia saamme mukaan sunnuntaiksi. Tietenkin, kun on enää muutama peli ennen kauden alkua, koitamme hioa taktiikkaamme aiemmista peleistä paremmaksi. Haluamme pitää nollan omassa päässä ja haluamme tehdä itse maaleja, toteaa Eremenko vielä lopuksi.

KuPS - SJK sunnuntaina 24.3. klo 14.00 Kuopion Savon Sanomat Areenalla.

Lisää uutisia