AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 21.2.2019

KPV metsästää cupin jatkopaikkaa Seinäjoella – "Heti rytmiin kiinni"

KPV metsästää cupin jatkopaikkaa Seinäjoella – "Heti rytmiin kiinni"

Sebastian Mannström on taas täydessä iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV jatkaa Suomen Cupin karsintapelejä Seinäjoella, jossa SJK isännöi vihreäpaitoja perjantaina.

KPV voi voitolla jo tarrata vahvasti kiinni jatkopaikkaan, SJK sen sijaa tarvitsee ottelusta voiton sekä sopivasti ristiin pelaamista muilta joukkueilta, jotta Kerholla olisi jatkoon mahdollisuuksia.

Edellisen VPS-voiton jälkeen uusi derbyottelu kelpaa Vihreän leirissä, voitto toisi jatkopaikan, joten huolellisuutta on korostettu harjoitusviikolla. Myös taktisella puolella haetaan taas uusia kuvioita matkalla kohti Veikkausliigan pelejä.

- Jälleen pitää sopeutua hieman erilaiseen halliin, alustaan ja vastustajaan, jotta tuloksen tekeminen olisi mahdollista. Vaatii huolellisen valmistautumisen ja keskittymisen, jotta pääsemme rytmiin heti kiinni, KPV-valmentaja Jarmo Korhonen pohtii ottelun alla.

KPV:lta kokoonpanosta puuttuvat vielä pitkäaikaispotilaat Timo Rauhala ja Patrick Poutiainen, lisäksi juniorimaajoukkueleireillä loukkaantuneet Santeri Mäkinen ja Noa Lehtonen ovat poissa kokoonpanosta. Sebastian Mannström teki paluun kentille VPS:aa vastaan ja "Sebu" on kokoonpanossa myös Seinäjoella.

SJK - KPV Wallsport Areenalla perjantaina 22.2. kello 19.00. Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia