AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 21.2.2019

​KPV-luotsi Korhonen: "Vielä haetaan ennen kaikkea tasapainoa"

​KPV-luotsi Korhonen: "Vielä haetaan ennen kaikkea tasapainoa"

KPV hioo vielä pelillisiä kuvioitaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV matkaa perjantaina Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa SJK:n vieraaksi jatkopaikkojen kannalta tärkeään kamppailuun.

KPV:llä on alla arvokas 1-0-vierasvoitto VPS:sta ja päävalmentaja Jarmo Korhonen myöntää tuloksen näkyneen joukkueessa.

- Tietenkin voitto on aina voitto ja nostaa tunnelmaa joukkueessa. Toki tunnelma on ollut koko ajan hyvä, mutta on sen nähnyt tällä viikolla harjoituksissa, että pari napsua on tullut lisää, Korhonen kuvaa.

Seinäjoelle Vihreä ei lähde kuitenkaan tyytyväisenä edelliseen tulokseen, vaan hakee vielä uusia variaatioita peliinsä.

- Teemoitamme pelejä aina vähän eri tavalla ja nyt haetaan taas vähän erilaisia juttuja ja pidetään mielessä se, että tavoite on siellä kun sarja alkaa. Hiukan vielä kokeillaan, että saadaan peliin vaihtelevuutta, rytmiä ja ennen kaikkea tasapainoa. Joitain muutoksia varmasti nytkin tulee myös kokoonpanoon.

Pelillisten tavoitteiden lisäksi myös tulos toki merkitsee. VPS:aa vastaan KPV oli pitkät tovit pallonhallinnallisesti alakynnessä, vaikka ei varsinaisesti suuren paineen alle joutunutkaan. Tässä on Korhosen mukaan kuitenkin parantamisen varaa.

- Tietenkin tavoite on, että perjantaina Seinäjoella nähdään voittava joukkue. Mitä se voittaminen sitten tarkoittaa, niin ehkä ennen kaikkea pallolliseen peliin pitää saada hiukan lisäpaukkuja, Korhonen miettii.

SJK - KPV Wallsport Areenalla perjantaina 22.2. kello 19.00. Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KPV TV
Lisää uutisia