FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 15.2.2019

​KPV aloittaa vieraskiertueen: "Nämä ovat todella tärkeitä tapahtumia"

​KPV aloittaa vieraskiertueen: "Nämä ovat todella tärkeitä tapahtumia"

Jarmo Korhonen valmistelee joukkojaan liigakauden haasteisiin. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV matkustaa lauantaina Vaasaan, missä Suomen Cupin karsintalohkon ottelussa vastaan asettuu jatkopaikkansa jo varmistanut VPS.

Vaasalaiset ovat olleet cupissa hurjassa vireessä. Raitapaidat ovat kaataneet RoPS:n, KuPS:n sekä SJK:n ja pistesarake näyttää Vepsulla jo täyttä yhdeksää pistettä kolmen pelatun ottelun jälkeen.

KPV on tahkonnut cupissa kaksi ottelua, joista pisteitä on plakkarissa yksi. Kuopion Palloseuralta Vihreä onnistui nappaamaan pisteen, Tampereen Ilves sen sijaan väänsi Kipparihallista 1-2 vierasvoiton, vaikka ottelun avausjaksolla Pallo-Veikot esittikin talven parasta peliään.

Lauantain otteluun Vihreä pääsee hyökkäämään hyvän harjoitusjakson siivittämänä, ja kokoonpanossa saatetaan nähdä jo syksyisestä jalkamurtumastaan hyvää vauhtia kuntoutunut Sebastian Mannström.

KPV on valmistautunut vierasotteluiden putkeen tarkasti, sillä myös Veikkausliigan kausi avataan peräti kuudella Kokkolan ulkopuolella pelattavalla ottelulla.

- Kahden kotipelin jälkeen on edessä useampi vierasottelu ja nämä ovat meille todella tärkeitä tapahtumia. Tulemme pelaamaan liigassa lähes koko ensimmäisen kierroksen vieraskentällä, joten näiden otteluiden merkitys jo pelkästään valmistautumisen suhteen on merkittävä, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen pohtii ottelun alla.

- Lisäksi saamme lisäkokemusta Pohjanmaan derbyjen suhteen, VPS huomenna ja viikon päästä SJK, Korhonen maalaa jo huhtikuun ensimmäisiä paikallisotteluita.

VPS-KPV lauantaina Fennia Arenalla 16.2. klo 17.45 alkaen. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia