FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 9.2.2019

"Ilveksen parempi pelikestävyys näkyi" - Korhonen ei selitellyt KPV:n tappiota

"Ilveksen parempi pelikestävyys näkyi" - Korhonen ei selitellyt KPV:n tappiota

"Jamo" näkii hyvää ja parannettavaa Ilves-ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV:n hyvä ote perjantain Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan ottelussa Ilvestä vastaan suli toisella jaksolla ja vieraat veivät pisteet numeroin 1-2.

Avausjaksolla Vihreä pääsi parhaimmillaan hallitsemaan peliä pidempiäkin jaksoja. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan muutaman maalipaikan, mutta jakson ainoan osuman iski kotijoukkue.

Hyvän painostusjakson päätteeksi Enoch Banza taisteli Ilveksen purkupaikan takaisin Vihreälle ja iski pallon lähietäisyydeltä reppuun.

Toiselle jaksolle Ilves tuli astetta terävämpänä ja alkoi painaa ottelua väkisin Vihreän päätyyn. Jakson alkupuolella Ilves tasoitti, kun Mikael Almen ampui tulisesti vapaapotkusta tilanteeksi 1-1.

Tunnin kohdilla vieraat pääsivät terävään vastahyökkäykseen ja vahvasti paitsiolta haiskahtaneen tilanteen päätteeksi Eemeli Raittinen siirsi Ilveksen johtoon.

Ottelun lopulla etäisyydet kasvoivat molemmilla joukkueilla ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Molemmat maalivahdit joutuivat venymään muutamaan hyvään torjuntaan, mutta lisää maaleja ei nähty, joten Vihreälle Cupin karsintalohkon ensimmäinen tappio. Ilves jatkaa vahvaa menoaan ja pelasi jo neljännen tappiottoman ottelunsa ja tamperelaiset ovat jo varmistaneet paikkansa Cupin neljännesvälierissä.

Hyvä avausjakso ei siis tällä kertaa riittänyt Pallo-Veikoille pisteiden muodossa. Peli oli kuitenkin ajoittain varsin mallikasta eikä vahvasti viime kausina Veikkausliigassa esiintynyt Ilves osoittautunut mitenkään ylivoimaiseksi vastustajaksi. Tästä Vihreän on hyvä jatkaa!

- Ensimmäinen jakso oli kohtuullisen tasapainoinen, ja mikä parasta, päästiin heti pelirytmiin kiinni, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen arvioi isäntien esitystä.

- Toisella jaksolla alkoi näkymään Ilveksen parempi pelikestävyys ja laajempi pelaajarinki. Aloimme väsymään ja sorruimme vääriin ratkaisuihin pallon kanssa, mikä johti liian helppoihin pallonmenetyksiin. Ja Ilves hyödynsi tämän, niputtaa Korhonen ottelua.

Lisää uutisia