AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2019

HIFK sopimukseen nuorisomaajoukkuepelaajan kanssa - ”Runsaasti potentiaalia kehittyä”

HIFK sopimukseen nuorisomaajoukkuepelaajan kanssa - ”Runsaasti potentiaalia kehittyä”

17-vuotias Kevin Larsson ja HIFK ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen sopimuksen.

Kevin Larssonin meriitteihin kuuluu lukuisia otteluita Suomen poikamaajoukkueissa sekä kaksi Suomen juniorimestaruutta KäPan kanssa vuosina 2015 ja 2016. Viime vuonna hän pelasi 16 ottelua Kakkosessa KäPan riveissä.

– Olen aina unelmoinut IFK:ssa pelaamisesta, joten voidaan sanoa että nyt tämä unelma on tulossa toteen. Totta kai Veikkausliigajoukkueeseen siirtyminen tulee olemaan haaste, sillä peli on nopeampaa ja fyysisempää. Mutta hyvillä valmisteluilla ja kovalla duunilla uskon ottavani paikan joukkueesta. Olen kohdannut Espanjan, Belgian ja Englannin kaltaisia joukkueita juniormaajoukkueissa, joten tiedän, mitä jalkapallo huipputasolla on, vähintään omassa ikäluokassani, Larsson kommentoi.

KäPassa Larsson on pelannut hyökkääjäänä ja maajoukkueissa laiturina.

– Mielestäni olen nopea ja omaan hyvän taktiikan. Lisäksi minulla on hyvä pelisilmä, näen kentän hyvin ja osaan lukea peliä.

IFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström on innoissaan saadessaan lisää nuoria lupaavia pelaajia IFK:n kokoonpanoon.

– Kevin on erittäin monipuolinen ja taitava pelaaja, jolla on runsaasti potentiaalia kehittyä. On hienoa, että IFK on jatkossa mukana tämän pelaajan kehitystarinassa. Kevin on nuoresta iästään huolimatta erittäin määrätietoinen ja kypsä. Haluamme myös kiittää yhtä Suomen parhaista poikajunioriseuroista KäPaa positiivisesta suhtautumisesta siirtoon ja jo tehdystä laadukkaasta valmennuksesta pelaajan hyväksi, Lönnström toteaa.

Myös Käpylän Pallo kommentoi siirtoa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että jälleen yksi seuramme nuorista talenteista Kevin Larsson saa mahdollisuuden mennä eteenpäin pelaajaurallaan. Toivomme, että sama kehitys jatkuu, ja pääsemme seuraamaan Kevinin otteita Veikkausliigan kauden otteluissa, KäPan toiminnanjohtaja Ile Rantanen sanoo.

– Pienen loven se toki luonnollisesti jättää edustusjoukkueemme rakentamisessa. Toisaalta se antaa myös tilaa uusille nuorille lahjakkuuksille. KäPa toivotta Kevinille ja HIFK:lle menestystä tulevalle kaudelle!

Lisää uutisia