FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.03 // 23.1.2019

​HIFK jatkosopimukseen nuorisomaajoukkueista tutun pelaajan kanssa

​HIFK jatkosopimukseen nuorisomaajoukkueista tutun pelaajan kanssa

Nikolas Sairan ura jatkuu HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaksi edellistä kautta HIFK:ssa pelannut laitapelaaja Nikolas Saira, 19, jatkaa uraansa tähtirinnoissa.

Suomen juniorimaajoukkueita useaan otteeseen edustaneen Sairan perässä olivat HIFK:n mukaan useat seurat, mutta lopulta hänen valintansa kohdistui punapaitoihin.

- Olen tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen seuran kanssa. Olen erittäin innoissani ja motivoitunut harjoitteluun. Odotan seuraava kautta suurella mielenkiinnolla, Saira kertoi sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Sairalla on selkeät tavoitteet tulevaa pelikautta ja tulevaisuuttaan ajatellen.

- Minä haluan breikata seuraavalle tasolle. Tietenkin minulle on tärkeää, että uudistunut joukkue menestyy. Tekeminen on ollut tosi ammattimaista ja tavoitteena tietenkin on menestyä eikä vain selviytyä Veikkausliigassa ensi kaudella. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan Kingien edessä, Saira sanoi.


HIFK:n tämän vuoden ensimmäinen virallinen ottelu pelataan tulevana tiistaina 29.1. jolloin vastaan asettuu HJK Talin jalkapallohallissa. Kello 17 alkavaa ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia