AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 26.1.2019

​FC Lahti ratkaisi unelmamaalilla: "En ole tuollaista nähnyt"

​FC Lahti ratkaisi unelmamaalilla: "En ole tuollaista nähnyt"

Patrick Rakovsky pelasi ensimmäisen virallisen pelinsä FC Lahden maalilla lauantaina Suomen Cupin ottelussa FC Honkaa vastaan.

- Hyvät ensimmäiset 25 minuuttia, ei tehty paljoa virheitä ja puolustettiin hyvin. Sitten onnekas rankkari Hongalle. Sen jälkeen meillä oli vaikea hetki ja Honka painosti, Rakovsky kuvailee ensimmäistä puoliaikaa.

Yksi ottelun kulminaatiopisteistä oli ensimmäisen puoliajan puolivälissä, kun Rakovsky torjui Gonzalesin rangaistuspotkun.

- En ole varma olisiko kuulunut tulla rankkaria. Veto ei ollut hyvä. Sopivankorkuinen, hyvä pallo maalivahdille, Rakovsky toteaa.

Toisen puoliajan alussa Josue Prieto Currais iski upealla kaukolaukauksella ottelun voittomaaliksi jääneen osuman.

- En ole tuollaista nähnyt. Sivuvolley, upea laukaus. Epäonnekas tilanne maalivahdille. Ei voi syyttää maalivahtia, oli vain uskomaton veto Josuelta.

- Toinen puoliaika pelattiin hyvin. Maali oli hieman onnekas, hyvä laukaus toki Josuelta. Jos olisimme pelanneet pari hyökkäystä paremmin oltaisiin saatu toinenkin maali. Ekaksi peliksi hyvä voitto.

- Vaikea tietää missä mennään, kun ollaan pelattu vain pari peliä alempisarjaisia vastaan, totta kai uskoimme itseemme. Hyvä peli ja alku tosipeleihin, sillä Honka on kova joukkue, Rakovsky päättää.

Lisää uutisia