FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.02 // 17.1.2019

Suomen Cup starttaa perjantaina: "Kyllä näitä tosipelejä on taas jo odotettu"

Suomen Cup starttaa perjantaina: "Kyllä näitä tosipelejä on taas jo odotettu"

Diogo Tomas on saanut hyvin vastuuta alkuvuoden harjoituspeleissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut käynnistyvät perjantaina Tampereen Pirkkahallissa, kun Ilves ja KuPS ottavat yhteen. Viime kaudella Ilves oli Veikkausliigassa viides ja KuPS kolmas.

- Kyllä näitä tosipelejä on taas jo odotettu. Viime kaudesta jäi aika paljon hampaankoloon, kun emme päässeet mitaleille ja sitä kautta europeleihin. Nyt olemme taas vuoden kokeneempia ja uskon, että se tulee näkymään kentällä, Ilveksen toppari Diogo Tomas toteaa.

Ilves on pelannut tämän vuoden puolella kolme harjoitusottelua ja voittanut ne kaikki yhteismaalierolla 9-3.

- Paljon on ollut peleissä hyviä asioita. Olemme saaneet toteutettua niitä juttuja, joita on harjoituksissa käyty läpi, Tomas huomauttaa.

- Nyt vastassa on tietysti astetta kovempi joukkue. Mutta lähdemme tekemään pelissä niitä omia juttujamme. Ei vastustajaa auta liikaa tuijottaa, Tomas alleviivaa.

Ilves on päässyt harjoittelemaan vuoden ensimmäiset viikot laajalla, yli 20 pelaajan ringillä.

- Harjoituksissa on ollut paljon nuoria, motivoituneita pelaajia. He ovat näyttäneet sen, että yhtään löysää ei voi antaa tai he tulevat vauhdilla ohi, Tomas painottaa.

Ilves-KuPS pelataan Tampereen Pirkkahallissa alkaen kello 18.30. Ruutu lähettää kaikki ottelut suomeksi selostettuna karsintalohkoista lähtien.

Lisää uutisia