FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 13.1.2019

Rasmus Karjalainen mielissään uudesta sarjajärjestelmästä

Rasmus Karjalainen mielissään uudesta sarjajärjestelmästä

Rasmus Karjalainen teki kaudella 2018 liigassa 16 maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigajoukkueiden kauteen valmistautuminen on täydessä vauhdissa. Ensimmäinen merkittävä etappi on tammikuun lopulla alkava Suomen Cupin lohkovaihe.

Ensimmäisen maalinsa Huuhkajien paidassa maaottelussa Viroa vastaan perjantaina tehnyt Rasmus Karjalainen odottaa mielenkiinnolla kauden 2019 alkua. KuPS kohtaa Suomen Cupin lohkovaiheessa Ilveksen, KPV:n, RoPS:n, SJK:n ja VPS:n.

Veikkausliigan sarjajärjestelmä muuttuu täksi kaudeksi. 12 joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen runkosarjan, jonka jälkeen edessä on kuuden parhaan keskeinen mestaruusarja ja kuuden seuraavan haastajasarja. Viisi joukkuetta pelaavat lopputurnauksen yhdestä EL-paikasta. Lue tarkemmin täältä.

Kuopiolaisten hyökkääjä Karjalainen pitää uudistusta oikein hyvänä.

- Tärkeintä on, että emme pelaa kolmea ottelua viikkoon, kuten viime vuonna. Sellainen tahti estää kehittymisen. Pelaajan pitää pystyä tekemään muun muassa voima- ja nopeusharjoittelua myös kilpailukaudella. Nyt se on mahdollista, kun pelejä on vähemmän. Uskon, että tämä uudistus lisää pelin tempoa ja tasoa. Varmasti myös yleisö viihtyy näin vielä paremmin, "Rasse" kommentoi.

Lisää uutisia