FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 17.1.2019

​Ilves ilkeä vastus KuPS:lle: "Osaavat ottaa vastustajan vahvuudet pois"

​Ilves ilkeä vastus KuPS:lle: "Osaavat ottaa vastustajan vahvuudet pois"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves isännöi KuPS:aa Suomen Cupin ottelussa perjantaina Tampereen Pirkkahallissa.

KuPS:n maalitykki Rasmus Karjalainen odottaa vaikeaa cupin avausta.

- Joka vuonna kun olen heitä vastaan pelannut, niin on ollut kova joukkue. Osaavat varsinkin ottaa vastustajilta vahvuudet pois, joten ei ole ikinä helppo heitä vastaan pelata. Nuoria taitavia jätkiä joukkue täynnä ja tuntuvat löytävän joka vuosi hyviä ulkomaalaisvahvistuksia. Aina kova joukkue ja kiva lähteä heti cupissa Ilvestä vastaan pelaamaan. Kova haaste, mutta voitto meillä tietenkin mielessä, Karjalainen toteaa.

Ilves on aloittanut harjoituspelit vahvasti.

- Voittivat alle 21-vuotiaiden maajoukkueen ja sitä ennen HIFK:n. Voittaneet viime pelinsä ja se on aina hyvä lähtökohta kun voittoja on alla. Heillä on joukkue hyvällä mallillaan jo tähän aikaa, kun samoja pelaajia on pysynyt paljon. Sama tilanne toki meilläkin.

Kuopiossa joukkue on aika pitkälti kasassa kauden 2019 haasteisiin.

- Hyvältä näyttää. Tullut uusia jätkiä muutama ja he ovat hyvin päässeet mukaan. Joukkue ei ole muuttunut kovin paljoa ja viime vuoden core säilyi. Tunnetaan toisemme, on helppo pelata. Uudet jätkät pääsee varmasti siihen hyvin mukaan. Ei se hirveästi vaadi sopeutumisaikaa, kun on joukkue, joka on aikalailla valmis. Hyvin on uudet tulleet mukaan. Ei edes huomaa, että ne on uusia kavereita, Karjalainen toteaa.

Ilves – KuPS perjantaina 18.1. klo 18.30 Tampereen Pirkkahallissa.

Lisää uutisia