FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 11.1.2019

"Nyt päästään isolle kentälle" - KuPS avaa ottelukautensa sunnuntaina

"Nyt päästään isolle kentälle" - KuPS avaa ottelukautensa sunnuntaina

"Honsu" vie joukkonsa sunnuntaina Joensuuhun. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran Veikkausliigamiehistö pelaa sunnuntaina tämän vuoden ensimmäisen ottelunsa. Kakkosen seura Joensuun JIPPO ja uuteen Veikkausliigakauteen valmistautuva KuPS kohtaavat harjoituspelissä, joka alkaa kello 14.00. Pelipaikkana on Rantakylän uusi liikuntahalli.

Kuopiolaiset aloittivat tämän viikon maanantaina kevätkauden 2019 tiiviin harjoitusjaksonsa. Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut alkavat jo ensi viikolla. Joensuussa pelattava harjoituspeli palvelee erinomaisesti alkavaan kilpailukauteen valmistautuvaa KuPS-miehistöä.

- Treenikautemme on alkanut hyvin ja normaalisti on menty. Hyvin me olemme pärjänneet Kuopio-hallissa, ison kentän tapahtumia me kaipaamme kovasti.

- Nyt me pääsemme pelaamaan isolla kentällä ja se korostaa tämän harjoituspelin merkitystä. Muita harjoituspelejä ei olekaan näillä näkymin tulossa. Viralliset pelit alkavat pian tämän jälkeen Suomen Cupissa, päävalmentaja Jani Honkavaara korostaa.

Kuopiolaisten uusien keskikenttäpelaajien Cem Felekin ja Issa Thiawin on määrä pelata sunnuntaina ensimmäiset ottelunsa KuPS-joukkueen riveissä. Hyökkääjä Rasmus Karjalainen on parhaillaan A-maajoukkueleirillä Qatarissa, eikä osallistu JIPPO-peliin. KuPS pyrkii pelaamaan tämän vuoden ensimmäisen harjoitusottelun mahdollisimman laajalla kokoonpanolla.

- Me yritämme jakaa peliaikaa tasaisesti kaikille. Täyteen peli-intensiteettiin me pyrimme ja on kiva mennä jälleen pelaamaan. Ottelun aikana näkee harjoiteltuja asioita ja me saamme tuntumaa pelaamiseen, mikä on tärkeätä, päävalmentaja toteaa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia