vko.01 // 13.1.2019

KuPS voittoon vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussaan

Lucas Rangel iski päivän voittomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS voitti vuoden 2019 ensimmäisessä harjoitusottelussaan joensuulaisen Jipon 2-0 (1-0)-lukemin.

Ottelu pelattiin sunnuntai-iltapäivänä Joensuussa Rantakylän liikuntahallissa. KuPS siirtyi johtoon 20. minuutilla, kun Lucas Rangel karkasi läpiajoon. Brasilialaisen ensimmäinen yritys kilahti toppaan, mutta hän viimeisteli jatkopallon itse verkon perukoille.

Vierasvoiton sinetti nähtiin 85. minuutilla. Ilmari Niskanen pelasi takaviistoon Tommi Jyrylle, jonka kudin kotijoukkueen maalivahti torjui. Maalin viimeisteli irtopallosta Joona Hiltunen.

KuPS avaa Suomen Cupin lohkovaiheen tulevana perjantaina. Jani Honkavaaran suojatit kohtaavat Ilveksen Tampereen Pirkkahallissa 18.1. klo 18.30.