FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.50 // 12.12.2018

​Kuqi palaa innolla Veikkausliigaan: "En malta odottaa"

​Kuqi palaa innolla Veikkausliigaan: "En malta odottaa"

Kuva: Juha Tamminen

HIFK on tehnyt kauden 2019 kattavan sopimuksen hyökkääjä Njazi Kuqin kanssa.

Kuqi on pelannut Veikkausliigaa PK-35:ssä, TPS:ssa, FC Lahdessa ja viimeisimpänä FC Interissä.

– Fiilikset on todella hyvät ja en malta odottaa, että pääsee taas pelaamaan Veikkausliigassa ja HIFK:ssa! Toivottavasti pelaamme mahdollisimman korkeista sijoista, se että joukkue menestyy ja taistelee pitää olla jokaisella tärkein asia, kertoo Kuqi.

Kuqi on pelannut pitkän uran ulkomailla. Viimeksi Jussi Jääskeläisen ja mm. Robbie Keanen kanssa Intian Superliigan ATK:ta edustanut Kuqi purki sopimuksen alkuvuodesta intialaisseuran kanssa ja hyökkääjä on ollut vailla seuraa sen jälkeen.

– Urani on ollut suhteellisen pitkä ulkomailla. Olen pelannut eri maissa ja se on ollut antoisa ja hieno kokemus kaikin puolin. Olen saanut pelata monissa eri maissa ja se tuo omaa rikkautta elämään ja olen saanut paljon hienoja kokemuksia ja nähnyt monta eri fudiskulttuuria. Siitä jäi myös omat hyvät puolet pelikentille. Iso syy miksi tulin IFK:hon on IFK:n kannattajat. Ihan ylivoimaiset fanit Suomessa. Toivon, että he jatkaa samaa meininkiä. Mikalla [Lönnström] oli myös iso rooli, kun hän lähestyi minua. Se teki minuun ison vaikutuksen. Isoin syy, siihen että päädyin tänne on IFK:n fanit ja Mika, Kuqi toteaa.

Lisää uutisia