FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.50 // 11.12.2018

​Maalitykki Njazi Kuqi HIFK:n riveihin

​Maalitykki Njazi Kuqi HIFK:n riveihin

Kuqi nähtiin edellisen kerran Veikkausliigassa FC Interin paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Njazi Kuqin kanssa.

35- vuotias Kuqi tuo HIFK:n hyökkäykseen lisää tulivoimaa ja sen lisäksi paljon kokemusta ulkomaankentiltä sekä maajoukkueesta. Kuqin edellinen seura oli Intian Superliigan Atlético Kolkata, jossa hän pelasi kuudessa ottelussa tehden yhden maalin. Kuqi on pelannut myös Veikkausliigaa FC Interissä, PK-35:ssä, TPS:ssä ja FC Lahdessa. Kuqi omaa myös pitkän uran ulkomailla. Hän on edustanut ulkomailla muun muassa Panioniosia, Blackpoolia ja Birmingham Cityä.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström on iloinen Kuqin sopimuksesta.

– Njazilla on taustansa ja asenteensa puolesta täysin samat tavoitteet, kuin IFK:lla ensi kaudella ja se on menestyä Veikkausliigassa. Heti, kun keskustelut aloitettiin kävi ilmi miten sitoutunut ja kurinalainen huippu-urheilija on kyseessä. Pelitaidoista ei tarvitse edes keskustella, sanoo Lönnström.

Lisää uutisia