FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2018

"Peli peliltä kasvetaan" - päätöskierroksen tappio ei harmittanut Wissiä

"Peli peliltä kasvetaan" - päätöskierroksen tappio ei harmittanut Wissiä

"Jallu" oli joukkueen esitykseen pääosin tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen kausi päättyi lauantaina Rovaniemellä niukkaan 0-1-tappioon RoPS:lle.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli tappiosta huolimatta suhteellisen tyytyväinen esitykseen.

– Ihan ok peli, jossa pojat noudattivat taktiikkaa. Muutama asia vaati ensimmäisen jakson perusteella parannusta. Alussa emme pelanneet palloa eteenpäin, vaikka jalka olisi ollut auki keskialueella. Hyökkäyksessä oli huolimattomuutta, Wiss kertaa.

– Toisella jaksolla valmius kaksinkamppailuun ja prässäämiseen kohenivat ja pääsimme paremmin peliin mukaan. Lähellä oltiin maaliakin ja kokonaisuudessaan tämä oli hyvä esitys nimekästä RoPS:n hopeajoukkuetta vastaan.

Ilves on kauden aikana antanut peräti kymmenelle suomalaispelurille ensiminuutit pääsarjatasolla. Viimeisessä RoPS-ottelussa kentällä kävi yhtä monta seuran omaa kasvattia.

– Keski-ikämme on liigan nuorin, joten totta kai tietty suoritusvarmuus vaatii vielä parannusta. Olen kuitenkin oikein tyytyväinen nuorten esiinmarssiin, tämä antaa meille hyvät lähtökohdat ensi kauteen. Peli peliltä kasvetaan, Wiss kannustaa.

– Janne-Pekka Laine ja Samuel Dahan ovat pelanneet hyvän kauden junioreissa ja Ilves/2:ssa. Tämä ottelu edustuksessa oli heille hyvä palkinto, oppimismahdollisuus ja samalla kannustin. Pojat liittyvät harjoitusvahvuuteemme joulukuussa ja tulevat tavoittelemaan pelaajasopimusta. Peliaika pitää ansaita jatkossakin.

Lisää uutisia