FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.43 // 26.10.2018

​Kaava sarjapaikan varmistamiseen: "Ei puristeta liikaa ja pelataan fiksusti"

​Kaava sarjapaikan varmistamiseen: "Ei puristeta liikaa ja pelataan fiksusti"

Kuva: Juha Tamminen

SJK pelaa päätöskierroksella kotikentällään FC Interiä vastaan ja panoksena seinäjokelaisilla on sarjapaikan varmistaminen.

Edellisessä pelissä HJK:ta vastaan SJK loi hyvin tilanteita ja parhaat paikat osuivat kolme maalia tällä kaudella 12 ottelussa viimeistelleelle Denys Oliinykille. Oliinyk on ollut muutekin liityttyään mukaan varsin pirteä ja vaikea pideltävä vastustajille.

Lauantaina SJK kohtaa kotipesässään FC Interin ja panoksena on sarjapaikan varmistaminen.

- Kaikki toki ymmärtää, että tämä on meille erittäin tärkeä ottelu. Kaikki ymmärtää sen ja valmistautuu sen mukaan. Mutta silti, meidän tulee mennä otteluun rentona, ei puristeta liikaa ja pelataan fiksusti, sanoo SJK:n ukrainalaishyökkääjä Denys Oliinyk.

SJK lähti kauteen yhtenä mestarisuosikeista, mutta taistelee sen sijaan syksyn ratkaisupeleissä sarjan häntäpäässä.

- Me emme ole mielestäni pelanneet niin huonosti. Meidän ei pitäisi olla sarjassa näin alhaalla. Emme ole hävinneet otteluita kahdella tai kolmella maalilla, vaan ainoastaan maalilla. Jostain syystä maalinteko on kuitenkin ollut meille todella hankalaa. En tiedä miksi, sillä meillä on ollut kyllä paikkojakin ratkaista ottelut, Oliinyk ihmettelee.

- Tähän peliin meidän pitää kuitenkin ladata kaikki mitä meillä on, eikä pidä alkaa miettimään mitään tasapelejä tai muiden tekemisiä. Meidän pitää vain mennä kentälle, nauttia pelaamisesta, mutta pelata silti organisoidusti ja älykkäästi. Tehdään yksinkertaisia asioita, niin olen varma, että me hoidamme ottelun, toteaa Oliinyk lopuksi.

SJK-FC Inter OmaSp Stadionilla lauantaina 27.10. klo 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia