FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.43 // 25.10.2018

Yksi ratkaiseva tekijä johti jatkosopimukseen - FC Inter kiinnitti ykkösmaalivahtinsa

Yksi ratkaiseva tekijä johti jatkosopimukseen - FC Inter kiinnitti ykkösmaalivahtinsa

Maalivahti Henrik Moisander pelaa Interissä myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on solminut jatkosopimuksen Henrik Moisanderin kanssa. Uusi sopimus pitää 33-vuotiaan maalivahdin seurassa kauden 2019.

Kolmatta kauttaan FC Interissä pelaava Moisander on 175 pelatulla liigaottelullaan yksi Veikkausliigan kokeneimmista maalivahdeista. FC Interin lisäksi FC Lahtea, VPS:aa ja kasvattajaseuraansa TPS:aa Veikkausliigassa edustanut Moisander on valittu kahdesti sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Hän on myös edustanut Suomea kahdesti A-maaottelussa.

FC Interin teknisen johtajan Vesa Mäen mukaan ensi kauden valmennuksen painotukset olivat tärkeässä osassa maalivahdin valinnassa.

- Henkka on perustasoltaan ja osaamiseltaan liigan kärkipäätä, minkä lisäksi hänen kokemuksensa auttaa puolustuksen johtamisessa. Ehkä kuitenkin ratkaisevin jatkosopimukseen johtanut tekijä on se, että Henkka on mielestämme Veikkausliigan paras maalivahti jalalla pelaamisessa. Se puoli tulee varmasti korostumaan ensi kauden pelityylissämme, Mäki painottaa.

Maalivahdeista FC Interillä on ensi kauden sopimus Moisanderin lisäksi myös Aati Marttisen kanssa. Seuran omat juniori-ikäluokat läpikäynyt 20-vuotias Marttinen on pelannut tämän kauden lainalla Ykkösen FC Hakassa.


SJK-FC Inter OmaSP Stadionilla lauantaina 27.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia