AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2018

Kahdesti liigan kuukauden joukkueeseen valittu tulokas nöyränä: "Kiitos kaikille siitä"

Kahdesti liigan kuukauden joukkueeseen valittu tulokas nöyränä: "Kiitos kaikille siitä"

Robert Ivanov on valittu kauden aikana kahdesti Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Robert Ivanov ei ota itselleen kaikkea kunniaa hienosta kaudestaan FC Hongan riveissä.

FC Hongan toppari Robert Ivanov, 24, on valittu kahdesti Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen heti pian päättyvällä debyyttikaudellaan.

Kolmatta kauttaan Hongassa pelaava Kontulan Urheilijoiden kasvatti ei kuitenkaan ota itselleen kaikkea kunniaa nappikaudestaan.

- Hienoahan se on, että on valittu ja pelaajat ovat sen valinneet. Hyvä, että kanssapelaajat arvostavat, mutta tärkeintä on se miten joukkue menestyy. Siinä joukkuetoverini ovat auttaneet. Kaikki puolustuksessa pelanneet ovat saaneet meidät näyttämään hyvältä. Kiitos kaikille siitä. Yhdessä me niitä palkintoja voitamme, Ivanov totesi.

Honka taistelee vielä pronssimitalista yhdessä KuPS:n kanssa. Molemmat ovat 55 pisteessä mutta KuPS:lla on kaksi maalia parempi maaliero.

Hongalla on riittänyt panosta viime kausien lopussa. 2016 se pelasi Kakkosen nousukarsinnat OPS:aa vastaan ja nousi Ykköseen. Viime kaudella joukkue karsi Veikkausliigassa toiseksi viimeiseksi tullutta HIFK:ta vastaan ja voitti karsinnan. Nyt edessä on jälleen panoksellinen kauden päätös.

- Siistiä, että kolmantena vuotena putkeen viimeinen peli ratkaisee jotain. Meillä on kokemusta näistä ratkaisupeleistä. Nautitaan viimeisistä treeneistä ja otteluista.

- Luotetaan siihen, että IFK Mariehamn vähän auttaa ja hoidetaan oma homma, Ivanov selitti.

KuPS kohtaa IFK Mariehamnin vieraissa päätöskierroksella lauantaina.

Varsinkin nousijan asemaansa nähden Honka on pelannut loistokauden. Espoolaisten riveissä unelmoidaan mitalista, mutta jos arvometallia ei tule palkintokaappiin, maailma ei kaadu.

- Minä ja varmasti koko muukin joukkue nautimme siitä, että voimme pelata tällaisista asioista. Jos ei tule mitalia, niin sitten ei tule, se on enemmänkin bonus. Olemme jo muutenkin enemmän tai vähemmän ylittäneet kaikkien odotukset, paitsi tietenkin omat odotuksemme. Ollaan onnellisia, että saadaan pelata mitaleista.


FC Honka-VPS Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 27.10. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia