AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2018

Eremenko vakuutti - ”Onnistumme tässä varmasti, en epäile sitä yhtään”

Eremenko vakuutti - ”Onnistumme tässä varmasti, en epäile sitä yhtään”

Alexei Eremenko kertoi SJK:n suuntaavan katseet jo kauden päätöskierrokselle, kun joukkue kärsi Helsingissä HJK:lle 0-1-tappion.

HJK vei voiton Joao Klaussin kauden 20. liigamaalilla, joka syntyi pelin 37. minuutilla. Enempää osumia pelissä ei siis nähty.

- Pelaajamme tekivät hyvin töitä ja niitä asioita, joista olimme sopineet ennen peliä. Teimme joukkueena töitä molempiin suuntiin. Meiltä puuttui viimeisellä kolmanneksella hieman laatua ja onnea. Sitten virhe rakentelussa ja Klauss teki hyvällä laukauksella maalin. Emme antaneet periksi, vaan jatkoimme pelaamista mestareita vastaan, Eremenko kertasi.

Eremenko korosti HJK:n olevan laadukas joukkue, joka on ollut yhdessä pitkään. Seinäjokelaisten ongelma on alati vaihtuva avauskokoonpano.

- Emme pysty pelaamaan kahta ottelua peräkkäin samalla joukkueella, aina tulee muutoksia loukkaantumisten ja varoitusten vuoksi. Kaikki on kuitenkin edelleen omissa käsissämme. Odotamme nyt viimeistä peliä kotona Interiä vastaan. Analysoimme tämän ja aloitamme valmistautumisen siihen. Sitten näemme mitä tapahtuu.

SJK on sarjassa yhdeksäntenä kaksi pistettä edellä karsijanpaikalta päätöskierrokselle lähtevää TPS:aa. TPS kohtaa ensi lauantaina HJK:n ja senäjokelaisten kanssa tasapisteissä etenevä IFK Mariehamn KuPS:n.

- Olen ollut tässä tilanteessa ennenkin, enkä vain kerran. Me emme tee tästä isoa numeroa. Pelaajien täytyy tietää mitä tehdä kentällä ja keskittyä, mutta ei stressata liikaa. Odotamme tietysti myös tukea kannattajiltamme. Onnistumme tässä varmasti, en epäile sitä yhtään, luotsi korosti.


SJK-FC Inter OmaSP Stadionilla lauantaina 27.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia