FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.41 // 10.10.2018

FC Lahti ja FC Reipas jatkavat yhteistyötään

FC Lahti ja FC Reipas jatkavat yhteistyötään

FC Lahden ja FC Reippaan välille on solmittu uusi kaksikantasopimus. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Uusi kaksikantasopimus julkaistiin yhdessä FC Lahti B:n uuden päävalmentajan kanssa. Lahtelaisnuoria luotsaa jatkossa Toni Lindberg, joka muistetaan Veikkausliigasta MYPA:n paidasta. Lindberg, 33, pelasi urallaan 95 Veikkausliigan ottelua.

- Ammattilaisura päättyi Lahteen ja eturistiside jäi tänne, joten sen verran tuttu paikka. Vuodesta 2015 olen toiminut valmennuksessa. Tämän vuoden loppuun mennessä UEFA A -koulutus tulee loppuun. Minulla on iso rooli startata nuorien pelaajien kanssa ja viedä heitä kohti Veikkausliigaa ja suurempia kenttiä. Kaikki paukut laitetaan siihen, että FC Lahden edustus saa lisää osaavimpia pelaajia, Lindberg kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

B-nuorilla on myös käytettävissä FC Lahden liigajoukkueen valmennus, etenkin fysiikan osalta.


Ilves-FC Lahti Tammelan stadionilla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia