FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.41 // 9.10.2018

​Rasmus Karjalainen hamuaa takaisin avauskokoonpanoon

​Rasmus Karjalainen hamuaa takaisin avauskokoonpanoon

Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n paidassa tällä kaudella peräti 16 Veikkausliigamaalia tehnyt Rasmus Karjalainen on aloittanut viime ottelut penkiltä käsin.

Karjalainen on parhaillaan maajoukkueen matkassa ja täydessä pelikunnossa. Karjalainen toivoo, että maajoukkuerupeaman jälkeen vastuuta tulee taas kosolti KuPS:n paidassa syksyn ratkaisupeleissä.

- Pelihalut on kovat, mutta meillä on kova kilpailu hyökkääjän paikalla. Valmentaja tekee viime kädessä päätökset. Minä koetan vain näyttää, että olen peliajan arvoinen. Yrittää joka treenissä ja pelissä antaa parhaani ja saada mahdollisimman paljon minuutteja, Karjalainen toteaa Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Ennen paluuta seurajoukkuehommiin, on Karjalaisella edessä kaksi kovaa maaottelua Nations Leaguessa. Ensimmäisenä Suomi kohtaa perjantaina Viron Tallinnassa. Huuhkajat kaatoi Viron Suomen kamaralla, mutta nyt edessä on astetta hankalampi peli kotiedun ollessa naapureilla.

- Saletisti vaikeampi peli, mutta olen kuullut huhuja, että sinne on tulossa hyvä suomalaiskattaus. Tehdään siitä mahdollisimman paljon kotipeli ja otetaan voitto sieltäkin, Karjalainen toteaa.


KuPS-TPS Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: Huuhkaja-TV
vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia