FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.41 // 9.10.2018

​KuPS pelaa vahvaa syksyä - "Olemme löytäneet toimivan kokoonpanon"

​KuPS pelaa vahvaa syksyä - "Olemme löytäneet toimivan kokoonpanon"

Petteri Pennanen on tehnyt tällä kaudella jo 11 maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen ratkaisi sunnuntaisen Ilves-ottelun kahdella upealla maalillaan.

Loistokautta pelaavan Pennasen ensimmäinen osuma tuli vain 12 sekunnin jälkeen ottelun ensimmäisestä hyökkäyksestä ja jälkimmäinen osuma toisella puoliajalla räjähtävällä ylänurkkalaukauksella, joka upposi verkkoon maalivahdin ulottumattomiin. Komeat maalit sinetöivät hienon 2-0-kotivoiton ja keltamustan tiivis mitalijahti jatkuu edelleen erinomaisista asetelmista.

- Hyvältä tietysti tuntui onnistua. Tärkeään paikkaan maalit tulivat ja normaalia paremmalta tuntui, Pennanen sanoi.

KuPS hankki Ilves-pelistä ansaitun voiton koko joukkueen ehjän pelisuorituksen ansiosta.

- Me puolustimme tosi hyvin. Peli ei ollut ihan odotetunlainen, sillä Ilves hallitsi nyt palloa eikä me. Me puolustimme tosi hyvin koko joukkueena ja pidimme Ilveksen poissa vaarapaikoilta. Erinomainen suoritus meiltä, hyökkäyssuuntaan me emme olleet ihan niin hyviä kuin olisimme halunneet. Meidän puolustuspelimme oli tosi hyvää ja pelejä voitetaan myös näin, Pennanen muistutti.

11 maalia tämän kauden Veikkausliigassa viimeistellyt Pennanen on nyt pelannut yhteensä 204 Veikkausliigan ottelua ja on tehnyt niissä 34 maalia.

KuPS pelaa parhaillaan erittäin vahvaa syksyä: kymmenestä viime ottelusta on nyt hankittu seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja ainoastaan yksi tappio. KuPS on kiivennyt Veikkausliigan kuntopuntarissa jälleen kakkoseksi sarjajohtaja HJK:n kantaan ja haluaa päättää hyvän sarjakautensa voitokkaissa tunnelmissa.

- Me olemme löytäneet toimivan kokoonpanon. Se ei ole elänyt enää, jätkät on saatu oikeille pelipaikoille ja puolustuslinja on vakio. Hyvän tasapainon me olemme löytäneet kentälle ja homma on saatu toimimaan kuten pitää. Me olemme koko ajan tienneet, että meillä on hyvä joukkue joka pystyy ottamaan paljon pisteitä, Pennanen kertoi.

Kapteeni uskoo joukkueen mainion syysvireen jatkuvan vahvana sarjakauden loppuun asti.

- Pakko sen on jatkua. Olen varma, että kaksi voittoa tarvitaan europaikkaan ja meidän pitää jatkaa samalla tavalla.


KuPS-TPS Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia