FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.39 // 26.9.2018

KuPS-luotsi Honkavaara iloitsee tärkeästä jatkosopimuksesta

KuPS-luotsi Honkavaara iloitsee tärkeästä jatkosopimuksesta

Ilmari Niskanen toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Kunnonsalin kummipelaajana. (Kuva: Juha Tamminen)

Laitahyökkääjä Ilmari Niskanen, 20, solmi tiistaina uuden 2+1-vuotisen jatkosopimuksen KuPS:n kanssa.

Kuopiolaisten päävalmentaja Jani Honkavaara otti sopimuksen iloiten vastaan.

- "Immi" on ollut tällä kaudella meidän avainpelaajiamme ja on hienoa, että hän päätti jatkaa meillä. Immi on hyvä yksi vastaan yksi-tilanteissa ja pystyy keskittämään molemmilla jaloilla. Hän on tinkimätön harjoittelija ja hieno urheilija ja siten hyvä esimerkki meidän nuorille pelaajillemme, Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa kuopiolaisten sivuilla.

Kiuruvedeltä lähtöisin oleva Niskanen on kuulunut pienestä pitäen oman ikäluokkansa lupaavimpien pelaajien joukkoon ja teki läpimurtonsa aikuisten tasolla 2013 iisalmelaisen PK-37:n riveissä Kakkosessa. Laitahyökkääjä teki heti ensimmäisellä Kakkosen kaudellaan 9 maalia ja antoi 10 maalisyöttöä.

Loisto-otteet huomattiin myös Kuopion Palloseurassa ja nuorukainen pääsi pian näyttämään kykynsä Veikkausliigajoukkueessa. Liigadebyytti toteutui 6.10.2013 pelatussa FC Honka – KuPS-ottelussa vain 15 vuoden iässä. Niskanen pääsi 10.8.2014 ensi kerran KuPS:n avauskokoonpanoon.

VPS-KuPS Elisa Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia