FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 25.9.2018

KuPS ja hyökkääjä Ilmari Niskanen jatkosopimukseen

KuPS ja hyökkääjä Ilmari Niskanen jatkosopimukseen

Ilmari Niskanen on kuulunut tällä kaudella Kuopion Palloseuran tärkeimpien pelaajien joukkoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja laitahyökkääjä Ilmari Niskanen, 20, ovat allekirjoittaneet uuden 2+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Niskanen on tehnyt tällä kaudella lopullisen läpimurtonsa kuopiolaisjoukkueen avainpelaajien joukkoon ja on tehnyt tällä kaudella 29:ssa liigaottelussa neljä liigamaalia ja on antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Kiuruveden Palloilijoiden kasvatti pelaa nyt viidettä sarjakauttaan kuopiolaisseuran riveissä ja jatkaa menestyksekästä pelaajauraansa Kuopiossa kovin odotuksin.

- Fiilis on nyt tietenkin hyvä. KuPS on hieno eteenpäinmenevä seura ja itsekin haluan päästä urallani eteenpäin. Nyt on paras sarjakauteni menossa ja selvää eteenpäinmenoa on tapahtunut. Vastuuta on tullut paljon, mistä kiitokset valmennukselle. Parannettavaa on omissa otteissani tietenkin edelleen paljon ja tasaisuutta tarvitaan lisää. Seuran kehittyminen on jatkunut koko ajan täällä ollessani. Kuopio on hieno paikka pelata ja tykkään tosi paljon niin seurasta, joukkueesta, valmennuksesta kuin toimiston väestäkin. Rakastan KuPS:ia ja seuran fanit ovat tärkeitä, Niskanen muistuttaa KuPS:n sivuilla.

Niskanen on pelannut yhteensä 111 Veikkausliigaottelua ja on tehnyt seitsemän liigamaalia, kaikki kuopiolaisseuran riveissä. Sata liigapeliä tuli täyteen 30.6.2018 pelatussa KuPS – SJK-ottelussa Savon Sanomat Areenalla. Ilmari valittiin Veikkausliigan toukokuun tähdistöjoukkueeseen ja hän on pelannut yhteensä 36 nuorisomaaottelua Suomi-paidassa tehden neljä maajoukkuemaalia.


VPS-KuPS Elisa Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia