FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2018

KuPS yritti tarjota yleisölle vauhtia - "Toivottavasti sitä oli"

KuPS yritti tarjota yleisölle vauhtia - "Toivottavasti sitä oli"

Ville Saxman syötti KuPS:n ainoan maalin lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ville Saxman syötti KuPS:n ainoan maalin lauantain kotiottelussa FC Honkaa vastaan.

Joukkueet pelasivat Kuopiossa lopulta 1-1-tasapelin.

- Me tiesimme että Honka haluaa pelata ja pelasi myös. Ensimmäisellä puoliajalla me emme saaneet prässistä kiinni ja Honka pääsi juoksuttamaan meitä. Toisella puoliajalla me paransimme. Honka pelasi hyvin väleihin, me emme olleet tarpeeksi aggressiivisia loppuun asti, Reuben Ayarnan tasoitusmaalin syöttänyt keskikenttäpelaaja Ville Saxman arvioi ottelun pelitapahtumia.

Kuopiolaisten tavoitteena oli ottaa lauantaisesta kotipelistä kolme pistettä, joukkueen vauhti ei tällä kertaa kantanut voittoisaan loppuun saakka.

- Me uskoimme voittoon ja petrattiin toisella puoliajalla. Peli alkoi kääntyi meille, loppua kohden Honka sai taas enemmän otetta ja me tipumme alas. Ensimmäisen puoliajan höntyily ja juoksentelu alkoi vähän tuntua ja Honka sahasi vasenta laitaa pitkin. Sieltä tuli vaarallisia palloja, jotka eivät onneksi menneet maaliin saakka. Me yritimme tarjota yleisölle vauhtia ja toivottavasti sitä oli. Mitalitaistelu pysyi tasaisena ja syyspeleissä on aina kova panos. Hyvällä draivilla me jatkamme viikon päästä, Saxman vakuutti.


VPS-KuPS Elisa Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia