AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2018

​Honkavaara: "Yhteen pisteeseen oltava tyytyväinen"

​Honkavaara: "Yhteen pisteeseen oltava tyytyväinen"

Jani Honkavaaran käskyttämä KuPS pelasi lauantaina 1-1-tasapelin tärkeässä ottelussa FC Honkaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara antoi FC Hongalle tunnustusta hyvän pelaamisen johdosta.

KuPS ja Honka pelasivat lauantaina Savon Sanomat Areenalla tiukan taiston, joka päättyi tasan 1-1.

- Emme päässeet flow-tilaan. Siitä krediitit Hongalle, Honka on tasapainoinen joukkue ja he pelasivat hyvin, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara korosti.

- Meidän prässimme ei toiminut ja ensimmäisellä puoliajalla me emme rikkoneet Hongan peliä riittävästi. Toisella puoliajalla prässi oli jopa vielä huonompaa. Me saimme joitain riistoja yläalueella, Honka pelasi tasapainoisemmin kuin me ja otti otteen. Me vähän väsyimme ja ensimmäisen puoliajan jälkeen on oltava tosi tyytyväinen yhteen pisteeseen.

- Honka on tosi vahva joukkue. Toisen puoliajan alussa me pääsimme vähän rikkomaan sitä. Honka pelaa tosi rohkeasti, ne olivat hyvin pelattuja tilanteita. Siitä kreditit heille. Me emme hyökänneet nyt yhtä vahvasti kuin Rovaniemellä. Juoksuja pakin selustaan ei nyt tapahtunut, ne jäivät puuttumaan. Meillä ei ollut samaa energisyyttä kuin RoPS-ottelussa emmekä me olleet yhtä teräviä. Se on kuitenkin hyvä merkki, että yksi piste saatiin, päävalmentaja muistutti.

KuPS jatkaa Veikkausliigan sarjataulukossa neljäntenä.


VPS-KuPS Elisa Stadionilla lauantaina 29.9. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia