FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.37 // 12.9.2018

​SJK selkä seinää vasten: "Ei ole varaa virheaskelille"

​SJK selkä seinää vasten: "Ei ole varaa virheaskelille"

Kuva: Juha Tamminen

Kauden alussa SJK kuului mestarisuosikeihin. Syksyn saapuessa seinäjokelaiset pelaavat pytyn sijaan sarjapaikkansa puolesta.

SJK on sarjassa yhdeksäntenä, mutta eroa TPS:aan, joka on karsijan paikalla, on vain kaksi pistettä. Torstaina nämä kaksi joukkuetta iskevät yhteen ja ottelu on todellakin se kuuluisa "kuuden pisteen peli":

- Pisteiden valossa ja loppukautta ajatellen, todella tärkeä peli tulossa. Tämän jälkeen on kuusi peliä ja jos saadaan tästä voitto, niin eroa on viisi pistettä, joten kyllä tämä on todella suuri peli, sanoo SJK:n keskikentän kokenut pelimies Mehmet Hetemaj.

SJK on kuitenkin siitä onnellisessa tilanteessa, että sen oma suorittaminen riittää takaamaan sarjapaikan myös ensi kaudeksi.

- Olen kuitenkin luottavainen ja meininki on ollut treeneissä hyvä. Jokainen on ymmärtänyt sen, että enää ei ole varaa virheaskelille. Tämä on edelleen meidän omissa käsissä ja se on aina hyvä homma niin kauan kuin se on niin. Haluamme, että se on vielä enemmän meidän omissa käsissä torstain jälkeen, Hetemaj toteaa.

SJK-TPS OmaSp Stadionilla torstaina 13.9. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia