FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 17.8.2018

​Löysikö TPS sateentekijänsä? "Voisi kehkeytyä se pelaaja"

​Löysikö TPS sateentekijänsä? "Voisi kehkeytyä se pelaaja"

Kuva: Juha Tamminen

TPS taistelee selkä seinää vasten sarjapaikkansa puolesta. Perjantaina Turkuun saapuu vierailulle VPS.

Sarjajumbo TPS tuskastelee viiden pelin tappioputkessa. VPS on kiinni mitalitaistossa.

- Kovaa matsia odotan. Vepsu on pelannut viime aikoina todella hyvin. Meillä taas on menossa aikamoinen tappioputki ja vaikeaa on ollut. Lähdetään sitä nyt kääntämään ja koetetaan päästä pisteille, TPS:n konkaripeluri Sami Rähmönen toteaa.

TPS on esiintynyt läpi kauden pelillisesti hyvin otteluissa, mutta se ei ole näkynyt tulostaululla.

- Oikeastaan sama ongelma vaivannut koko kauden. Maalipaikkoja on luotu, mutta ei olla tehty ja sitten vastustaja iskee.

- KuPS-peli pelattiin tosi hyvin hyökkäyspäässä ja onnistuttiin maaliteossakin, mutta sitten tehtiin virheitä puolustuspäästä, Rähmönen harmittelee.

TPS hankki vahvistuksia ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Turkuun saatiin serbialaispuolustaja Željko Savić sekä hyökkääjät, virolainen Albert Prosa ja keskiafrikkalainen Sterling Yateke.

- Saatiin onneksi vahvistuksia. Puolustuspään pelaaja Savic on tuttu pelaaja vuosien varrelta. Kelpo vahvistus puolustuspäähän. Pari hyökkääjää saatiin myös. Sterling pääsee mukaan perjantaiseen peliin. Treeneissä vaikuttanut tosi hyvältä. Hänestä voisi kehkeytyä meille se pelaaja, joka niitä pelejä pystyy ratkaisemaan hyökkäyspäässä, Rähmönen ennakoi.

TPS-VPS Veritas Stadionilla perjantaina 17.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia