AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 14.8.2018

​Ilves hankki lupaavan maalivahdin

​Ilves hankki lupaavan maalivahdin

Ilves täydensi maalivahtiosastoaan.

Maalivahti Matias Riikonen siirtyy Ilvekseen.

Ilveksen maalivahtiosasto täydentyy lupaavalla Matias Riikosella. Vuonna 2002 syntynyt Riikonen on toiminut U16-maajoukkueen kapteenina. Nuori talentti saapuu Tampereelle vapaalla siirrolla Kakkosessa pelaavasta MyPasta. Myllykoskella Riikonen on tällä kaudella ehtinyt pelata kolme Kakkosen ottelua.

Molarin sopimus Ilveksen kanssa on 2+2 -vuotinen. Ilveksen ja poikamaajoukkueiden maalivahtivalmentaja Mikko Kavénin opissa Riikosesta koulitaan seuraavaksi Veikkausliigatason veräjänvartijaa.

– Matias tulee Tampereelle Sammon urheilukioon ja hän koki, että Mikko Kavénin valmennukseen pääseminen on seuraava hyvä askel uralla. Mikko katsoo Matiaksen kohdalla sitten ottelukohtaisesti, että missä on sopivin paikka hakea peliaikaa. Kakkosjoukkue, A- ja B-junnut tai yhteistyöseurat. Vaihtoehtoja on monia, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss toteaa.

– Olemme tietysti tyytyväisiä, että saamme rinkiimme mukaan kolmannen maalivahdin. Nuorelle pojalle on luvassa paljon muutoksia uudessa asuinympäristössä, mutta etenemme rauhallisesti ja kärsivällisesti. Meiltä on omista junioreista hieman puuttunut potentiaalinen maalivahti. Matias on asettanut selkeäksi tavoitteekseen kehittyä huippupelaajaksi, joten intressimme kohtaavat, Wiss jatkaa.


SJK-Ilves OmaSP Stadionilla maanantaina 20.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia