FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.33 // 15.8.2018

​Ilves teki pitkän jatkosopimuksen topparinsa kanssa

​Ilves teki pitkän jatkosopimuksen topparinsa kanssa

Kuva: Juha Tamminen

Ilvestä kahden kauden ajan edustanut 23-vuotias toppari Baba Mensah jatkaa seurassa vuoteen 2021 asti.

Ghanassa syntynyt Mensah siirtyi Ilvekseen heinäkuussa 2017 puolentoista vuoden sopimuksella. Sitä ennen hän pelasi kotimaansa pääsarjassa Inter Allies -seurassa. Aiemmin urallaan hän on pelannut myös Ruotsin pääsarjaseura Häckenissa sekä Tanskan pääsarjaseura Viborgissa. Mensah on myös edustanut Ghanaa nuorten maajoukkueissa sekä yhdessä aikuisten maaottelussa.

Ensimmäisellä Ilves-kaudellaan Mensah pelasi 15 Veikkausliiga-ottelussa ja teki lähtemättömän vaikutuksen etenkin kaksinkamppailuvoimallaan. Kausi 2018 piti olla hänelle ensimmäinen kokonainen kausi keltavihreiden puolustuksen avainhahmona. Talven aikana kasvaneet odotukset kuitenkin murenivat helmikuussa, kun isokokoinen toppari kärsi vakavan polvivamman, joka vaati leikkaushoitoa. Kuntoutus jatkunee pitkälle syksyyn kauden päättymisen yli.

SJK-Ilves OmaSP Stadionilla maanantaina 20.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia