FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 12.8.2018

KuPS-luotsi Honkavaara: "Hyvä suoritus tällä muodolla"

KuPS-luotsi Honkavaara: "Hyvä suoritus tällä muodolla"

"Honsu" oli tyytyväinen KuPS:n ilmeeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS sai orastaneen PS Kemi -kammonsa karistettua sunnuntaisella 3-1-kotivoitollaan kemiläisistä.

Päävalmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen voittoon ja kolmeen sarjapisteeseen.

- Hieno peli meiltä. Viikolla me teimme pelaamiseen radikaalin muutoksen. Me muutimme omaa muotoa, meillä oli pelaamisessa hyvä tasapaino ja se onnistui hyvin. Hyvä suoritus tällä muodolla, valmentaja iloitsi.

Päättäväisesti esiintynyt KuPS-joukkue hallitsi pelitapahtumia pitkiä aikoja ja teki kolme hienoa maalia ansaiten arvokkaan voittonsa.

- Me dominoimme peliä aika lailla. Meillä oli kaikkiaan neljä pelaajaa keskellä. Hyökkäyspelillisesti hyvä suoritus, hyökkääminen tuli jätkiltä kuin luonnostaan. Kokonaisuuteen on syytä olla tyytyväinen, valmentaja muistutti.

Toppari Tabi Manga viimeisteli hienon puskumaalin tämän kauden toisessa liigaottelussaan. Isokokoinen puolustaja Mikko Pitkänen onnistui erinomaisesti laitapakin pelipaikallaan. Päävalmentaja jakoi kiitosta puolustuslinjalle tunnollisen peliasenteen johdosta.

- Meillä oli nyt kaikki ehjät topparit kentällä. Treeneissä me olemme joskus pelanneet kolmen alakerralla. Mikko Pitkänen suoriutui tosi hyvin ja koko linja toimi hyvin.

- Meillä on hyviä vaihtoehtoja puolustukseen ja hienoa on, että pelaajat ovat valmiita tämmöiseen muodonmuutokseen tästä syystä. Me annoimme Kemin pelata ja silloin me pystyimme useisiin pallonriistoihin. Peli toimi tosi hyvin, Honkavaara kiitteli pelaajistoaan.


FC Inter – KuPS Veritas stadionilla lauantaina 18.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia