AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.33 // 13.8.2018

Ensimmäinen Veikkausliigamaali - KuPS:n Tabi Manga palaamassa vahvasti

Ensimmäinen Veikkausliigamaali - KuPS:n Tabi Manga palaamassa vahvasti

KuPS juhli voittoa sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran maalintekijätilastoihin kirjoitettiin sunnuntaina kokonaan uusi nimi.

Kamerunilaispuolustaja Tabi Manga viimeisteli ensimmäisen liigamaalinsa KuPS-paidassa tyylikkäällä puskulla, kun PS Kemi-ottelua oli pelattu kahdeksan minuuttia. Osuma johdatti KuPS:n lopulta 3-1-voittoon.

- Se taisi olla kulmapotkutilanne. Reuben Ayarna syötti laitaan puolustaja Juho Pirttijoelle, joka keskitti. Pistin päätä väliin ennen maalivahtia.

- Olen erittäin onnellinen ensimmäisen maalini johdosta. Olen ollut paljon poissa ja siksi riensin ensimmäisenä kiittämään seuran fysiikkavalmentaja Luis Anulaa, joka on auttanut minua tosi paljon kuntoutuksessa. Olen onnellinen että me voitimme, puolustaja iloitsee.

Puolustaja on ollut pitkään sivussa pelikentiltä. Manga pääsi pelaamaan VPS-ottelussa muutaman lisäaikaminuutin ja on nyt saanut pelata kahdessa peräkkäisessä kotiottelussa täydet 90 minuuttia. Laatutoppari on vihdoinkin täydessä pelikunnossa pitkän odotuksen jälkeen.

- Tuntuu tosi hyvältä olla takaisin joukkueessa. Olen hyvässä kunnossa ja annan kaikkeni kauden viimeisissä kymmenessä liigaottelussa, puolustaja lupaa.


FC Inter – KuPS Veritas stadionilla lauantaina 18.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia