vko.29 // 18.7.2018

IFK Mariehamn taipui niukasti Bragelle - hallinta ei riittänyt

Robin Sid teki komeasti Grönvittin osuman. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn kohtasi tiistai-iltana harjoitusottelussa ruotsalaisen IK Bragen. Loppunumerot olivat 1-2 (0-1).

Brage sai otteluun salama-alun, kun jo neljännellä minuutilla keskitys vasemmalta tavoitti Oscar Lundinin, jolla oli helppo työ ohjata pallo maaliin.

IFK otti takaiskun jälkeen pelin haltuunsa, mutta ei pystynyt todella vaarallisia maalipaikkoja luomaan. Brage sen sijaan tuli terävästi vastaiskuilla ja puolen tunnin kohdalla vain IFK:n testimaalivahti Igor Levchenkon hyvä vastaantulo pelasti selkeässä maalipaikassa.

IFK tuli tasoihin, kun pelikellossa oli 56 minuuttia. Robin Sid sai pallon omalla kenttäpuoliskolla ja pujotteli läpi koko Bragen puolustuksen päättäen soolokuljetuksensa laukaukseen, joka painui verkkoon takatolpan kautta.

IFK:lla oli paikkoja johtomaaliin ja sitä päästiin yrittämään pilkultakin Brage-puolustuksen kaadettua Julio Fernandezin, mutta Pontus Åsbrink laukoi 11 metristä pallon yli maalin. Paikkojen hukkaaminen kostautui aivan loppusekunneilla, kun Bragen vaihtomies Simon Alexandersson pääsi pamauttamaan voittomaalin.

FC Lahti-IFK Mariehamn Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 22.7. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.