FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 4.7.2018

SJK:n Sundman: "Täältä noustaan, peli vain paranee tällä hetkellä"

SJK:n Sundman: "Täältä noustaan, peli vain paranee tällä hetkellä"

Joonas Sundman lähtee voitto mielessä FC Lahtea vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK lähtee kartuttamaan pistetiliään ja karistamaan kintereiltään sarjataulukon häntäpään sijoituksia keskiviikkona kotiottelussa FC Lahtea vastaan.

SJK on pelannut Alexei Eremenkon alaisuudessa hyvin kotikentällä. Ensimmäisessä ottelussa SJK pelasi 1-1-tasapelin IFK Mariehamnia vastaan, ja sitä seurasi komea 4-0-voitto TPS:ää vastaan. Viime kotiottelussa vastassa oli Ilves, jota vastaan SJK pelasi hyvin, mutta kärsi silti kirvelevän 2-3-tappion.

Alla on 1-1-vierastasapeli KuPS:aa vastaan ja keskiviikkona lähdetään hakemaan kotikentällä täyttä pistepottia, ja siihen tarvitaan kaikkien SJK-kannattajien tukea.

- KuPS-peli oli vähän erilainen peli meiltä. Vaihdoimme hieman pelityyliä ja omasta mielestäkin se meni meiltä hyvin. Samoin itseltä. Taktisesti lähdimme siitä, ettei he pääse keskeltä mitenkään ja tukittiin keskusta. Ja tiesimme että kun he nostavat omaa linjaansa ylös, jää sinne tilaa, kommentoi SJK:n oma kasvatti ja puolustaja Joonas Sundman.

Tavoite keskiviikolle on Sundmanin mukaan täysin selkeä.

- FC Lahtea me lähdetään totta kai voittamaan. He puolustavat tiiviisti, vähän samaan tapaan kuin me KuPS-pelissä. Mutta kyllä sieltä tiloja löytyy, sillä he aika hanakasti laittavat puolustajat ylöspäin. Uskon että laitojen kautta pääsee aika hyvin tulemaan, Sundman arvioi.

- Minulla on täysi luotto siihen, että täältä vielä noustaan. Tässä on kautta vielä jäljellä ja meidän peli vain paranee tällä hetkellä.


SJK - FC Lahti OmaSp Stadionilla keskiviikkona 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia