AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.27 // 4.7.2018

Honka-tähti kuukauden pelaajaksi – myös kuukauden valmentaja samasta seurasta

Honka-tähti kuukauden pelaajaksi – myös kuukauden valmentaja samasta seurasta

Macoumba Kandji siirtyi FC Honkaan toukokuun alussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet FC Hongan Macoumba Kandjin Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu Hongan päävalmentaja Vesa Vasara.

Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi on valittu FC Hongan hyökkääjä Macoumba Kandji. Kandji pelasi kesäkuussa kuudessa ottelussa ja viimeisteli niissä neljä maalia sekä antoi yhden maalisyötön.

Kesäkuun valmentajaksi on valittu Hongan päävalmentaja Vesa Vasara. Kaudeksi 2018 Veikkausliigaan noussut Honka on pelannut vahvan alkukauden Vasaran ohjauksessa. Kesäkuussa Honka pelasi kuusi ottelua, joista neljä päättyi Hongan voittoon ja kaksi tasapeliin.

Kuukauden pelaajan ja valmentajan lisäksi Hongasta nimettiin kolme pelaajaa kuukauden joukkueeseen. HJK sekä RoPS saivat joukkueeseen kaksi pelaajaa ja FC Inter, FC Lahti sekä VPS kukin yhden pelaajan.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan. Kandji ja Vasara palkitaan sunnuntaina 8. kesäkuuta Tapiolan urheilupuistossa pelattavassa ottelussa FC Honka – VPS.


Veikkausliigan kesäkuun joukkue (4-4-2):

Aleksandr Vasjutin (FC Lahti)

Arttu Hoskonen (FC Inter) – Leo Väisänen (RoPS) – Konsta Rasimus (FC Honka) – Taye Taiwo (RoPS)

Lucas Kaufmann (FC Honka) – Anthony Annan (HJK) – Javi Hervas (FC Honka) – Juha Hakola (VPS)

Macoumba Kandji (FC Honka) – Klauss (HJK)


Kuukauden pelaaja: Macoumba Kandji (FC Honka)

Kuukauden valmentaja: Vesa Vasara (FC Honka)

Lisää uutisia