FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2018

Vasara mielissään tunnustuksista - "Pitää vain jatkaa nöyränä"

Vasara mielissään tunnustuksista - "Pitää vain jatkaa nöyränä"

"Vesku" jakaa kiitosta koko Hongan taustaryhmälle. (Kuva: Juha Tamminen)

Kovassa vireessä oleva FC Honka isännöi sunnuntaina VPS:aa ja selkeä tavoite on seitsemän ottelun mittaisen tappiottoman putken jatkaminen.

Keltamustien tehokkain pelaaja alkukaudesta on ollut kahdeksan täysosumaa iskenyt Mac Kandji. Senegalilaishyökkääjä, joka on tehnyt kahdessa viime ottelussa neljä täysosumaa, valittiin myös hiljattain Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi. Kuukauden joukkueessa olivat keltamustista mukana myös Konsta Rasimus, Javi Hervas sekä Lucas Kaufmann.

Tunnustusta keltamustaan leiriin tuli myös valmennuspuolelle, kun joukkueen huippuvireeseen luotsannut Vesa Vasara valittiin kuukauden valmentajaksi. Honka nappasikin Vasaran johdolla kesäkuun kuudesta ottelusta neljätoista pistettä.

– Hieno tunnustus koko joukkueelle. Erityiskiitos valmennusryhmälle, sillä jokainen varmasti ymmärtää, etten ole yksin tekemässä tätä hommaa. Siellä on kahdeksan muuta ihmistä tuomassa meille hyvää laatua jokapäiväiseen tekemiseen. Jos joukkue pärjää ja saamme menestystä, niin sitä kautta tulee näitä palkintoja.

- Nyt pitää vain ymmärtää, ettei tämä ollut meidän tavoite, vaan pitää jatkaa nöyränä työntekemistä, Vasara kertaa.


FC Honka-VPS Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 8.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia