FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 1.7.2018

​FC Hongan kapteeni: "Ollaan aika lähellä tavoitetta"

​FC Hongan kapteeni: "Ollaan aika lähellä tavoitetta"

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka porskutti läpi kesäkuun ilman tappioita ja on noussut Veikkausliigassa jo viidenneksi.

Lauantaina espoolaiset jatkoivat tappiottoman putkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi pelaamalla 2-2-tasapelin RoPS:n kanssa.

- Oltiin kärsivällisiä pallonhallintavaiheessa. Tuntuu meille tyypilliseltä maalien myötä muuttaa peliä. Aikamoinen mylly oli siinä 0-0 tasatilanteessa. Tehtiin 1-0 ja sitten passivoiduttiin, otettiin hetki otettiin vastaan ja päästettiin maalit. Sitten saatiin taas mylly pyörimään. Jotenkin pitäisi saada pidettyä sama mylly pyörimässä koko pelin ajan, toteaa Hongan kapteeni Tommi Saarinen.

Seuraavaksi Honka lähtee metsästämään pisteitä Maarianhaminasta.

- Saarella on vaikea pelata ja vaikea vierasreissu tulossa. Jos pystyään yhtä laadukkaasti pelaamaan ja käytetään maalipaikat yhtä hyvin hyväksi kuin lauantaina, niin ei ainakaan hävitä, Saarinen lupaa.

Honka on pelannut viime aikoina väkevästi ja on noussut mukaan kärkikahinaan. Europaikka kiintää jo silmissä.

- Se on upeata. Ollaan aika lähellä sitä, mitä ennen kautta asetettiin tavoitteeksi. Nyt pitää vaan taistella, että päästään vielä pari sijaa ylemmäksi, Saarinen toteaa.


IFK Mariehamn - FC Honka Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 4.7. klo 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia