FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 21.6.2018

Sonata Arctican nokkamies odottaa innokkaana PS Kemi Midsummer Specialia

Sonata Arctican nokkamies odottaa innokkaana PS Kemi Midsummer Specialia

Kemissä on edessä iso ilta.

PS Kemin nettitoimitus kyseli Sonata Arctican nokkamies Tony Kakolta miehen tunnelmia juuri ennen torstain PS Kemi Midsummer Special keikkaa.

Mies odottelee kotikaupunkinsa konserttia – johon odotetaan tuhansia katsojia – innokkaana kuin pikkupoika, eikä meinaa pysyä nahoissaan.

– On erittäin hyvät fiilikset. Kemissä aina kiva esiintyä, edellisestä jo melkein pari vuotta aikaa. Ja nyt on vielä tämmöinen erikoiskeikka. On kiva olla keräämässä rahaa PS Kemin sukanvarteen ja auttaa näin kotikaupungin joukkuetta, sehän se tässä tarkoitus on ollut koko kausarihaasteessa ja sen päättävässä Midsummer Special -keikassa, Kakko intoilee.

Kakko odottaa tapahtumalta, niin kokonaisuudessaan kuin omankin bändin keikalta varsinkin hyvää fiilistä ja yhdessä tekemisen meininkiä.

– Toivon, että tapahtuma tuo ihmisille kahmalokaupalla hyvää fiilistä. Ja keikan osalta toivon, että väki on siinä tiiviisti mukana, osallistuvat siihen mukana laulaen ja meteliä pitäen alusta loppuun saakka. Ja kaikki tämä riippumatta miten päivän pelissä käy.


PS Kemi-RoPS Sauvosaaren kentällä torstaina 21.6. kello 17.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia